Розвиток комунікативних здібностей майбутнього вчителя в освітньому процесі вищої школи - Москаленко, Наталія (My University, 2024)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні основи розвитку комунікативних здібностей майбутнього вчителя в освітньому процесі вищої школи. У другій частині, дослідницькій, розкривається зміст і результати експериментальної перевірки ефективності впливу ігрових технологій на розвиток комунікативних здібностей майбутнього вчителя в освітньому процесі вищої школи. The master's thesis consists of two sections. In the first part, theoretical, the theoretical foundations of the development of communicative abilities of the future teacher in the educational process of the higher school are considered. The second part, research, reveals the content and results of an experimental test of the effectiveness of the influence of game technologies on the development of the future teacher's communicative abilities in the educational process of a higher school.
Keywords: комунікація; комунікативні здібності; розвиток комунікативних здібностей; гра; ігрові технології; ігрове навчання; communication; communication skills; development of communication skills; game; game technologies; game learning