ОХОРОНА ПРАЦІ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ПРАКТИК - Русанов, Михайло; Тетьоркіна, Валентина (My University, 2018)
В статті розглядається специфіка навчально-польових практик та їх організація. Аналізуються фактори травматизму під час проведення навчально-польової практики. Даються рекомендації щодо їх усунення.
Русанов М. Г.Охорона праці під час проведення навчально-польових практик / М. Г. Русанов, В. А. Тетьоркіна // Проблеми цивільного захисту населення та безпеки життєдіяльності: сучасні реалії України : матеріали ІV Усеукр. заочна наук.-практ. конф., м. Київ, 20 квітня 2018 р. / Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. – Київ, 2018. – С. 108–110
Keywords: Травматизм, практика, польова практика, флора, фауна