Науково-методична робота в сучасному закладі освіти: стан, проблеми, перспективи - Пономарьова, Галина; Степанець, Іван (My University, 2017)
До збірника Регіональної науково-практичної конференції, що відбулася 11 травня 2017 року, вміщено матеріали доповідей педагогічних, науково-педагогічних працівників вищих і загальноосвітніх навчальних закладів, студентів, аспірантів, здобувачів. Тематика збірника охоплює актуальні теоретичні та практичні питання науково-методичної роботи в закладах освіти, зокрема педагогічні завдання, зміст, функції та умови їхньої ефективної реалізації в контексті компетентністного підходу.
Науково-методична робота в сучасному закладі освіти: стан, проблеми, перспективи : матеріали регіон. наук.-практ. конф. (м. Харків, 11 травня 2017 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Петров В. В., 2017. – 258 с.
Keywords: теоретичні та практичні питання науково-методичної роботи, зміст, функції та умови педагогічний завдань