Зміни у правовому регулюванні діяльності закладів професійної освіти - Васильєв, Станіслав Валерійович (My University, 2025)
Наукове дослідження присвячено характеристиці можливих змін у статусі закладів професійно-технічної освіти у разі ухвалення певних законопроектів, які подані на розгляд до Верховної Ради України.
Keywords: правове регулювання; професійна освіта; зміни у законодавстві; legal regulation; professional education; changes in legislation