Формування культури толерантного спілкування засобами музичного мистецтва - Овчарова, Ірина Арсентіївна; Смольнікова, Ніна Федорівна (My University, 2019)
Наукові тези присвячено розробці проблематики виховання гуманної особистості у сфері міжнаціонального спілкування. Зазначено, що важливу роль у вирішенні даної проблеми грають ЗВО: саме в процесі професіональної підготовки формується особистість вчителя, яка володіє культурою толерантного спілкування та здатна виховувати її у своїх учнях.
Овчарова І. А. Формування культури толерантного спілкування засобами музичного мистецтва / І. А. Овчарова, Н. Ф.Смольнікова // Пріоритети розвитку педагогічних та психологічних наук у ХХІ столітті : Міжнар. наук.-практ. конф., 15-16 березня 2019р. – Одеса ГО «Південна фундація педагогіки», 2019. – С. 82–85.
Keywords: особистість толерантність компетенція; personality tolerance competence; личность толерантность компетенция