Використання вправ з фітнес-гумками для попередження гіподинамії під час карантину у студентів ЗВО - Шестерова, Людмила; Пятницька, Дар'я (My University, 2020)
В публікації наводяться рекомендації для студентів щодо підвищення рухової активності під час карантину на COVID-19. Одним із засобів, що може бути використаний ними, є фітнес-гумки. Автори надають рекомендації для їх застосування.
Шестерова Л. Є. Використання вправ з фітнес-гумками для попередження гіподинамії під час карантину у студентів ЗВО / Л. Є. Шестерова, Д. В. Пятницька // Фізичне виховання та спорт в закладах вищої освіти: матеріали I Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 22 травня 2020 року). – Харків : ХНЕУ імені С. Кузнеця, 2020.– С. 54–56.
Keywords: фітнес-гумки, гіподинамія, карантин, студенти; fitness rubber bands, physical inactivity, quarantine, students; фитнесс- резинки, гиподинамия, карантин, студенты