Соціальна робота з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, в об’єднаній територіальній громаді - Анголенко, Валентина; Суліменко, Ольга (My University, 2020)
Дослідження присвячене проблемі соціальної роботи з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, в об’єднаній територіальній громаді. Розкрита сутність соціальної роботи з дітьми, які опинились без батьківського піклування. Визначена роль фахівців служб у справах дітей в ОТГ під час здійснення соціального супроводу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування
Анголенко В.В Соціальна робота з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, в об’єднаній територіальній громаді / В. В. Анголенко , О. М. Суліменко // Актуальні питання соціальної роботи на сучасному етапі розвитку українського суспільства: матеріали міжвузів. наук.-практ. семінару / уклад. : К. С. Волкова, М. В. Білозерова; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків. - 2020. - С. 8-12
Keywords: соціальна робота, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, об’єднана територіальна громада; social work, orphans and children deprived of parental care, a united territorial community; социальная работа, дети-сироты и дети, лишенные родительской опеки, объединенная территориальная община