Розвиток німецькомовної комунікативної компетенції = Die Entwicklung der deutschsprachigen kommunikativen Kompetenz - Окатьєва, Інна Іванівна; Ткаченко, Олександр Володимирович (My University, 2022)
Практикум містить завдання для аудиторної та самостійної роботи та розрахований як на здобувачів освіти ІІ-ІV курсів, що навчаються за спеціальністю «Середня освіта (Англійська мова), так і на всіх, хто вивчає німецьку мову та бажає покращати свої комунікативні здібності та знання з лексики німецької мови. Навчальне видання спрямоване на розвиток комунікативної компетенції у читанні, на вдосконалення професійних навичок та умінь усного та писемного німецького мовлення.
Розвиток німецькомовної комунікативної компетенції = Die Entwicklung der deutschsprachigen kommunikativen Kompetenz : практикум із німецької мови / уклад. І. І. Окатьєва, О. В. Ткаченко; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2022. – 103 с.
Keywords: практикум,комунікативні компетенції,німецька мова