Організація культурно-виховних заходів під час літньої практики студентів. - Дорош, Тетяна; Артюхова, В. (My University, 2020)
У статті розкриваються проблеми організації та проведення культурно-виховних заходів із дітьми під час літньої педагогічної практики студентів. Із власного досвіду студентки напряму підготовки «Музичне мистецтво» наводиться приклад її практичної роботи з учнями середнього шкільного віку в літньому оздоровчого таборі «Сосновий», де перевага надається організації змістовного дозвілля вихованців, ураховуючи вікові та індивідуальні особливості дітей, їх нахили, здібності, інтереси.
Дорош Т. Організація культурно-виховних заходів під час літньої практики студентів / Т. Дорош, В. Артюхова // Dynamics of the development of world science : the 7th International scientific and practical conference (Vancouver, 18-20 march 2020 p.). – Vancouver, Canada : Perfect Publishing, 2020. – P. 414–420.
Keywords: культурно-виховні заходи, діти, літня практика, табір, студент-практикант