Використання засобів дитячого фітнесу на уроках фізичної культури школярів початкової школи - Журавльова, Ірина; Грищенко, Людмила; Соколюк, Ольга (My University, 2019)
У програму з фізичної культури був уведений розділ «дитячий фітнес». Це новий, популярний, високоемоційний вид фізичного виховання дітей. Його основна задача – підтримка та зміцнення їх здоров’я. Такі заняття являють собою гарний засіб щоб спонукати дітей до систематичних занять спортом.
Журавльова І. М. Використання засобів дитячого фітнесу на уроках фізичної культури школярів початкової школи / І. М. Журавльова, Л. К. Грищенко, О. В. Соколюк // Формування ефективного освітнього середовища у контексті сучасних викликів реформування системи освіти України : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (24 квітня 2019 р., м. Харків) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової ; ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків: ФОП В.В. Петров, 2019. – С. 79–82.
Keywords: Фізична культура, фітнес, фітбол, м’яч; Physical training, fitness, fitball, ball