ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕЖИВАННЯ СТРЕСУ ПРАВООХОРОНЦЯМИ НА РІЗНИХ ЕТАПАХ ПРОФЕСІОНАЛІЗАЦІЇ - Нежута, Аліна; Томан, Т. (My University, 2016)
Робота присвячена вивченню проблеми переживання стресу правоохоронцями на різних етапах професіоналізації. Виявлено ступінь схильності правоохоронців до стресу на різних етапах професіоналізації, також визначено рівень професійного стресу та ступінь стресостійкості у правоохоронців на різних етапах професійного становлення.
Нежута А. В. Особливості переживання стресу правоохоронцями на різних етапах професіоналізації / А. В. Нежута, Т. П. Томан // Право і безпека. – 2016. – № 3 (62). – С. 139–142.
Keywords: професійне становлення, стрес, правоохоронні органи, професійна адаптація, професійне вигорання; professional development, stress, law enforcement, professional adaptation, professional burnout; профессиональное становление, стресс, правоохранительные органы, профессиональная адаптация, профессиональное выгорание