Трудові відносини працівників фармацевтичних організацій в українських землях Російської імперії у 2-ій пол. ХІХ ст - Васильєв, Станіслав (My University, 2017)
Наукове дослідження присвячено особливостям правового регулювання трудових фармацевтичних працівників в українських землях Російської імперії у 2-ій пол. ХІХ ст. Розглянуто особливості прийому на роботу, правового регулювання робочого часу і часу відпочинку
Васильєв С. В. Трудові відносини працівників фармацевтичних організацій в українських землях Російської імперії у 2-ій пол. ХІХ ст. / С. В. Васильєв // Право і суспільство. – 2017. – № 1. – Ч. 1. – С. 57–63.
Keywords: фармацевтичний працівник, трудові відносини. правове регулювання; pharmaceutical worker, labor relations, legal regulation; фармацевтический работник, трудовые отношения, правовое регулирование