Форми і методи застосування інформаційно- комп'ютерних технологій на уроках - Снєдкова, Людмила; Снєдков, Антон (My University, 2021)
Рішення поставлених проблем полягає в застосуванні різних форм і методів інформаційно-комп'ютерних технологій. Головним завданням використання комп'ютерних технологій є розширення інтелектуальних можливостей учнів. Комп'ютер використовується як найдосконаліший інформаційний засіб на уроках гуманітарного циклу, поряд з використанням книги, телевізора, відеомагнітофона.
Снєдкова Л. А. Форми і методи застосування інформаційно- комп'ютерних технологій на уроках / Л. А. Снєдков, А. І Снєдков // International scientific innovations in human life : Proceedings of III International Scientific and Practical Conference ( Manchester, United Kingdom 22-24 september 2021). – Manchester, 2021. – Р. 248–262.
Keywords: інформаційно-комп'ютерні технології, особистість, освіта, форми і методи; information and computer technologies, personality, education, forms and methods