АСПЕКТНИЙ АНАЛІЗ ГЕНЕЗИ ПОХОДЖЕННЯ КАТЕГОРІЇ «ЦІННІСТЬ» - Молчанюк, Ольга (My University, 2017)
Стаття присвячена аспектному аналізу ґенези походження категорії «цінність». Доведено, що категорія «цінність» - історично обумовлена, залежна від рівня розвитку суспільства і культури. Так, кожна історична формація характеризується специфічним набором цінностей, система яких виступає в якості найбільш високого рівня соціальної регуляції
Молчанюк О. Аспектний аналіз генези походження категорії «цінність» / О. Молчанюк // Теорія і методика професійної освіти : електрон. наук. фахов. журнал. / Ін-т професійно-технічної освіти НАПН України. – 2017. – Вип. 12. – Режим доступу : https://ivetscienceipto.wixsite.com/tmpo/12-2017. – Назва з екрана
Keywords: цінність, природа цінності, соціальна цінність, життєві цінності; value, the nature of value, social value, vital values: ценность, природа ценности, социальная ценность, жизненные ценности