Педагогічні умови стимулювання до професійного розвитку майбутніх учителів. - Малєєва, Валерія (My University, 2020)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті питання формування здатності до саморозвитку вчителів початкової школи на етапі фахової підготовки. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально характеризуються практичні етапи впровадження педагогічних умов здатності до професійного саморозвитку здобувачів вищої освіти.
Малєєва В. О. Педагогічні умови стимулювання до професійного розвитку майбутніх учителів : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта / В. О. Малєєва ; кер. Наталія Пилипенко. – Харків, 2020. – 93 с.
Keywords: формування, здатність, саморозвиток, професійний; formation, ability, self-development, professional; формирование, способность, саморазвитие, профессиональное