Теоретичний аспект моніторингу якості професійної підготовки майбутніх учителів іноземної мови - Харківська, Алла (My University, 2014)
У статті розглянуто теоретичний аспект моніторингу якості професійної підготовки майбутніх учителів іноземної мови. Виділено основні критерії оцінки якості підготовки майбутніх педагогів. Визначено вплив на якість професійної підготовки майбутніх учителів іноземної мови внутрішніх факторів та зовнішніх умов. Проаналізовано основні підходи, що визначають стратегію його вивчення та відмінності від усіх інших навчальних дисциплін. Визначено поняття „педагогічний моніторинг” та „педагогічна діагностика”.
Харківська А. А. Теоретичний аспект моніторингу якості професійної підготовки майбутніх учителів іноземної мови / А. А. Харківська // Вісник Черкаського університету. Сер. : Педагогічні науки / Черкас. нац. ун-т імені Богдана Хмельницького. – Черкаси, 2014. – Вип. 25 (318). – С. 129–134.
Keywords: моніторинг, професійна підготовка, якість, майбутні вчителі іноземної мови; monitoring, training, quality, future teachers of foreign languages; мониторинг, профессиональная подготовка, качество, будущие учителя иностранного языка