Сутність педагогічного моніторингу якості виховного процесу у вищих педагогічних навчальних закладах - Харківська, Алла (My University, 2013)
У статті розглянуто питання підвищення якості виховного процесу у вищому педагогічному навчальному закладі, представлено виховний процес як об’єкт управління, проаналізовано сутність моніторингу виховання, визнaчено ocнoвнi питання організації моніторингових досліджень у вищих навчальних закладах.
Харківська А. А. Сутність педагогічного моніторингу якості виховного процесу у вищих педагогічних навчальних закладах / А. А. Харківська // Обрії : часопис / Івано-Франків. обл. ін-т післядипломної освіти пед. працівників. – 2013. – № 2(37). – С. 92–95.
Keywords: якість виховного процесу, управління якістю виховного процесу, моніторинг, принципи ефективного моніторингу; quality upgrading of an educating process, quality management of an educating process, monitoring, principles of effective monitoring; качество воспитательного процесса, управление качеством воспитательного процесса ,мониторинг, принципы эффективного мониторинга