Організація та методична робота спеціальних медичних груп - Пелешенко, Ігорь; Малєєв, Віктор (My University, 2020)
У навчально-методичному посібнику розглядаються сучасні аспекти організації занять з фізичного виховання зі студентами, які віднесені за станом здоров’я до спеціальної медичної групи (СМГ); теоретичні і практичні основи занять з фізичного виховання спеціальної медичної групи; подано спеціальні комплекси фізичних вправ для реабілітації студентів, зміцнення їхнього здоров’я та підвищення працездатності. Рекомендується викладачам загальноосвітніх та вищих педагогічних навчальних закладів, інструкторам з лікувальної фізичної культури (ЛФК), для самостійних занять студентів факультетів фізичного виховання вищих педагогічних навчальних закладів, академій фізичної культури, педагогічних коледжів
Пелешенко І. М. Організація та методична робота спеціальних медичних груп / І. М. Пелешенко, В. М. Малєєв : метод. рекомендації. – Харків, 2020. – 97 с.
Keywords: організація занять з фізичного виховання, спеціальна медична група, реабілітація