Forming professional reflection of future primary school teachers - Tolmachova, І. (My University, 2018)
Актуальність дослідження зумовлена необхідністю вирішення завдань, що стоять перед українською школою в контексті реалізації Концепції «Нова школа. Простір освітніх можливостей». У роботі здійснено теоретичний аналіз наукової літератури й розкрито дидактичні аспекти забезпечення процесу формування професійної рефлексії у майбутніх учителів початкової школи.
Keywords: професійно-педагогічна підготовка, майбутній учитель початкової школи, викладання, рефлексия; professional and pedagogical training, future primary school teacher, teaching, reflection; профессионально-педагогическая подготовка, будущий учитель начальной школы, преподавание, рефлексия