ЗМІСТ І СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОЇ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ДО ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ - Хміль, Наталія (My University, 2017)
У публікації автором аналізуються різні підходи щодо трактування поняття готовність та професійна готовність, розкривається сутність професійної готовності майбутніх учителів до використання хмарних технологій у навчально-виховному процесі. Теоретично обґрунтовано, що структура зазначеної готовності є ієрархічною, у якій домінантним і системо утворювальним компонентом є мотиваційно-ціннісний, який створює передумови для реалізації когнітивного, операційного та рефлексивно-прогностичного компонентів.
Хміль Н.А. Зміст і структура професійної готовності майбутніх учителів до використання хмарних технологій у навчально-виховному процесі / Н. А. Хміль // Оновлення змісту, форм та методів навчання і виховання в закладах освіти : зб. наук. праць / Рівнен. держ. гуманітар. ун-т. – Рівне : РДГУ, 2017. – Вип. 17(60). – С. 189–193
Keywords: професійна готовність, хмарні технології, майбутні вчителі, компоненти готовності; professional readiness, future teachers, cloud computing technologies, the components of readiness; профессиональная готовность, будущие учителя, облачные технологии, компоненты готовности