Мистецька освіта України у другій половині ХІХ-ХХІ столітті - Коржавих, Іраїда; Башевська, Марина; Юришева, Лідія (My University, 2021)
У статті висвітлено основні напрями мистецької освіти України у другій половині ХІХ-ХХІ століть; зосереджено увагу на особливостях художньо-педагогічної підготовки майбутніх вчителів музичного мистецтва; узагальнюється внесок українських діячів освіти, культури на розбудову національної системи мистецької освіти
Коржавих І. М. Мистецька освіта України у другій половині ХІХ-ХХІ столітті / І. М. Коржавих, М. Л. Башевська, Л. В. Юришева // Fundamental and applied research in the modern world. Abstracts of the 7th International scientific and practical conference. BoScience Publisher (Boston, USA. February 17-19, 2021). – Boston, 2021. – P. 410–416
Keywords: мистецька освіта, професійна підготовка вчителя, художньо-педагогічна підготовка, гімназія, ліцей, інститут, університет