Мотивація як умова стимулювання до творчої діяльності майбутніх вихователів - Бакуменко, Тетяна (My University, 2017)
У статті розглядається проблема мотивації студентів до творчої діяльності в системі освітньої діяльності закладу вищої освіти як умови для їх саморозвитку та самовдосконалення; розкрито зміст ключових понять, а також визначено, які саме форми роботи зі студентами є найбільш ефективними та сприяють їх позитивній мотивації до творчої діяльності.
Бакуменко Т. К. Мотивація як умова стимулювання до творчої діяльності майбутніх вихователів / Т. К. Бакуменко // Збірник наукових праць Херсонського держ. ун-ту : Педагогічні науки. – Херсон, 2017. – Вип. LXXIX. – Том 1. – С. 114–117.
Keywords: творча самореалізація, психолого-педагогічні умови, умови, мотив, винагорода, самореалізація, самоактуалізація, саморозвиток; creative self-realization, psychology and pedagogical conditions, conditions, motive, reward, self-realization, self-actualization, self- improvement; творческая самореализация, психолого-педагогические условия, условия, мотив, вознаграждение, самореализация, самоактуализация, саморазвитие