Запровадження техніки малярства на склі в систему фахової підготовки майбутніх педагогів - Агєєнко, Тетяна (My University, 2019)
У тезах досліджено актуальні проблеми фахової підготовки майбутніх педагогів. Аргументується необхідність опанування студентами народного декоративно-прикладного мистецтва, зокрема техніки малярства на склі. Обґрунтовано педагогічні шляхи запровадження техніки малярства на склі в процесі вивчення дисципліни «Малюнок і живопис».
Агєєнко Т. А. Запровадження техніки малярства на склі в систему фахової підготовки майбутніх педагогів / Т. А. Агєєнко // «Культура та мистецтво –– твій погляд» Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в галузі культурології та мистецтвознавства : матеріали міжвузівської наук.-практ. інтернет-конф., 25 квітня 2019 р. – С. 80–81.
Keywords: національна культура, техніка малярства на склі, фахова підготовка, художньо-професійна компетентність, творчий розвиток; national culture, painting technique on glass, professional training, artistic and professional competence, creative development; национальная культура, техника живописи на стекле, профессиональная подготовка, художественно-профессиональная компетентность, творческое развитие