Неформальна освіта як невід’ємна складова сучасності - Лонська, Ірина; Жиденко, Т. О. (My University, 2021)
У тезах ведеться про неформальну освіту,яка має потенціал для задоволення професійних амбіцій і особистих освітніх та навчальних потреб не тільки учнів, здобувачів освіти, а й вчителів, викладачів, тренерів. Показати сучасну структуру системи освіти в Україні та охарактеризувати значення неформальної освіти в сучасній педагогічній системі. Неформальна освіта може як доповнювати, збагачувати формальну освіту, так і виступати відокремленим освітнім напрямом складової освіти впродовж життя.
Лонська І. О. Неформальна освіта як невід’ємна складова сучасності / І. О Лонська., Т. О. Жиденко // Актуальні проблеми, пріоритетні напрямки та стратегії розвитку професійної освіти : матеріали ІІ наук.-практ. інтернет-конф. з Міжнар. участю (27 квітня 2021 р., м. Харків). – Харків, 2021. – 228 с
Keywords: неформальна освіта, здобувачів освіти, система освіти.; non-formal education, education seekers, education system