Упровадження дистанційного освітнього процесу в професійну підготовку майбутніх фахівців музичного мистецтва - Дорош, Тетяна; Білка, Наталія (My University, 2020)
У статті розкрито проблему дистанційного освітнього процесу, що здійснюється під час підготовки майбутніх фахівців музичного мистецтва. Здобувачка, напряму підготовки «Музичне мистецтво», наводить приклади індивідуальних онлайн-занять зі спеціального музичного інструмента (фортепіано), що відбувались у дистанційному режимі. Особливу увагу приділено питанню щодо залучення здобувачів до проєктної діяльності, де в колективній співпраці формуються особистісні якості кожного учасника. Обґрунтовується необхідність застосування тих платформ, які є більш доступними та зручними для всіх учасників віддаленого освітнього процесу.
Дорош Т. Упровадження дистанційного освітнього процесу в професійну підготовку майбутніх фахівців музичного мистецтва / Т. Дорош, Н. Білка // Science and education: problems, prospects and innovations : abstracts of the 2nd International scientific and practical conference (Kyoto, Japan, 4-6-noyabrya-2020). – Kyoto : CPN Publishing Group, 2020. – P. 334–341.
Keywords: дистанційний освітній процес, онлайн-заняття, здобувачі, майбутні фахівці музичного мистецтва