Педагогічні умови розвитку педагогічної творчості як важливого компонента професійної діяльності вчителя - Вітренко, Анна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні основи розвитку педагогічної творчості як важливого компонента професійної діяльності вчителя. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовуються практичні етапи реалізації педагогічних умов розвитку педагогічної творчості як важливого компонента професійної діяльності вчителя. The qualification work consists of two sections. In the first part, theoretical, the theoretical foundations of the development of pedagogical creativity as an important component of the teacher's professional activity are considered. The second part, the research part, reveals the essence and content of the experiment, describes in detail the practical stages of implementing pedagogical conditions for the development of pedagogical creativity as an important component of a teacher's professional activity.
Keywords: педагогічна творчість; творчий потенціал; заклад вищої освіти; майбутній педагог; умови; реалізація; pedagogical creativity; creative potential; institution of higher education; future teacher; conditions; implementation