Фортепіанна палітра танцювальної музики - Дорош, Тетяна (My University, 2022)
Практичний посібник знайомить із танцювальною музикою для фортепіано, основними біографічними відомостями та творчістю композиторів різних епох, які є авторами танцювальних композицій. Ч. 1 представлена вальсами та польками, де вивчаються твори професійно-педагогічного репертуару під час підготовки з освітнього компоненту «Спеціальний музичний інструмент (фортепіано)». Наведені методичні рекомендації до танцювальної музики допоможуть розкрити проблеми щодо виконання та інтерпретації фортепіанних п’єс. Видання адресовано викладачам, концертмейстерам хореографічних колективів, учасникам освітнього процесу та всім, хто цікавиться танцювальною музикою.
Дорош Т. Л. Фортепіанна палітра танцювальної музики : практ. посіб. ддя здобувачів першого (бакалаврського) вищого рівня / авт.-уклад. Т. Л. Дорош. – Харків : ФОП Панов А. М., 2022. – Ч. 1 : Вальси. Польки. – 110 с.
Keywords: танцювальна музика, вальс, полька, спеціальний музичний інструмент (фортепіано), фортепіанні п’єси