Упровадження «криголамів» в освітній процес педагогічних закладів фахової передвищої та вищої освіти за умов дистанційного навчання - Молчанюк, Ольга; Борзик, Олена (My University, 2022)
У дослідженні описано практику упровадження «криголамів» в освітній процес закладів фахової передвищої та вищої освіти
Молчанюк О. В. Упровадження «криголамів» в освітній процес педагогічних закладів фахової передвищої та вищої освіти за умов дистанційного навчання / О. В. Молчанюк, О. Б. Борзик // Modern and global methods of the development of scientific thought : Proceedings of the V International Scientific and Practical Conference (Florence, Italy, October 25 – 28, 2022). – Florence, 2022. – С. 381–389.
Keywords: "криголами", освітній процес, дистанційне навчання; "ice breakers", educational process, distance learning