Причини виникнення та шляхи попередження міжособистісних конфліктів учасників освітнього процесу закладів вищої освіти - Борзик, Олена (My University, 2018)
В роботі аналізуються причини виникнення міжособистісних конфліктів учасників освітнього процесу що значно знижують ефективність реалізації відповідних функцій та виконання поставлених завдань ,знижують працездатність і позначаються на психічному здоров’ї усіх учасників.
Борзик О. Б. Причини виникнення та шляхи попередження міжособистісних конфліктів учасників освітнього процесу закладів вищої освіти / О. Б. Борзик // Педагогіка здоров’я : збірник наук. праць VIII Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 18–19 травня 2018 року). – Харків, ХНПУ імені Г. С. Сковороди, 2018. – С. 71–74.
Keywords: конфлікти, освітній процес, викладач, студент