Психолого-педагогічні та соціальні аспекти вдосконалення якості освіти - Пономарьова, Галина; Степанець, Іван (My University, 2018)
До матеріалів Усеукраїнської науково-практичної конференції вміщено доповіді науково-педагогічних, педагогічних працівників закладів вищої і загальної середньої освіти, студентів, магістрантів, аспірантів, здобувачів. Тематика матеріалів збірника охоплює практичні питання реалізації психолого-педагогічних та соціальних аспектів вдосконалення якості освіти у вітчизняному освітньому просторі, аналізу механізмів забезпечення якості професійної підготовки педагогічних кадрів та ролі викладача у підвищенні якості освіти студентської та учнівської молоді, деякі проблеми освіти дорослих у контексті підвищення вимог до сучасного фахівця.
Психолого-педагогічні та соціальні аспекти вдосконалення якості освіти : матеріали Усеукр. наук.-практ. конф. (22 листопада 2018 р., м. Харків) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Петров В. В., 2018 р. – 353 с.
Keywords: якость освіти у вітчизняному освітньому просторі, роль викладача у підвищенні якості освіти студентської та учнівської молоді, підготовка педагогічних кадрів