Загальна характеристика статусу службовців воєнізованих органів влади в УСРР у 20-х роках ХХ ст. - Васильєв, Станіслав Валерійович (My University, 2023)
Наукове дослідження присвячено особливостям прийому та проходження служби службовцями воєнізованих органів в лади в УСРР у 20-х роках ХХ ст.
Keywords: правовий статус; військовослужбовець; міліціонер; проходження служби; соціальне забезпечення; legal status; military serviceman; policeman; service; social security.