СТИЛЬ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ ЯК ЧИННИК РОЗВИТКУ ПІЗНАВАЛЬНОГО ІНТЕРЕСУ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Хомуленко, Т. (My University, 2011)
Монографія містить теоретичне обґрунтування, методичні засади та результати емпіричного дослідження проблеми. Визначено сутність пізнавального інтересу. Розкрито і поглиблено наукові уявлення про сім’ю та стосунки батьків і дітей. Проаналізовано поняття стиль сімейного виховання. Виявлено психологічні чинники (сімейне виховання, пізнавальна активність, рівень шкільної тривожності), що впливають на динаміку становлення пізнавального інтересу молодших школярів. Для викладачів, вчителів, аспірантів, студентів гуманітарних спеціальностей.