Методика занять фізичними вправами засобами кікбоксингу на позааудиторних заняттях зі студентами коледжу - Фоменко, Олена; Балаба, Данило; Журавльова, Ірина (My University, 2020)
У статті розкрито методика занять фізичними вправами з використанням засобів кікбоксингу на позааудиторних заняттях зі студентами коледжу. Використання різних засобів, а саме спеціальних вправ з кікбоксингу на позааудиторних заняттях зі студентами коледжу позитивно впливає на стан здоров’я та розвиток фізичних якостей. В процесі цих занять підвищується рівень розвитку спеціальних швидкісно-силових здібностей студентів які необхідні для досягнення високих спортивних результатів в їх майбутній професійній діяльності
Фоменко О. В. Методика занять фізичними вправами засобами кікбоксингу на позааудиторних заняттях зі студентами коледжу / О. В. Фоменко, Д. О. Балаба, І. М. Журавльова // Фітнес & Здоров’я: матеріали Х Всеукр. наук.–практ. інтернет-конф. (м. Харків, 21 квітня 2020 р.) / за заг. ред. О. М. Школи. – Харків, 2020. – С. 57– 61.
Keywords: засоби, кікбоксинг, техніка, тактика, студенти, заклади вищої освіти, позааудиторні заняття; tools, kickboxing, equipment, tactics, students, higher education institutions, extracurricular activities; средства, кикбоксинг, техника, тактика, студенты, высшие учебные заведения, внеаудиторные занятия