Формування комунікативних відносин у педагогічній діяльності - Левченко, Анатолій; Левченко, Вікторія; Рощенко, Ольга (My University, 2018)
У статті йдеться про високий (творчий) рівень комунікативних умінь студентів, про необхідність оволодіння уміннями спілкування, вмінням самостійно здійснювати аналітичні операції в процесі комунікативних актів, умінням керувати своїми емоціями, адекватним сприйняттям партнера спілкування, умінням враховувати компоненти ситуації спілкування.
Keywords: Педагогічне спілкування, комунікація, компетенція, вербальні та невербальні компоненти, закони спілкування, емпатія, етикет, техніки спілкування, толерантність; Teacher communication, communication, competence, verbal and non-verbal components of communication, laws of communication, empathy; коммуникативные способности, общение, искусство, театр