Психолого-педагогічні ситуації та завдання в системі професійної підготовки фахівця дошкільної освіти - Апрєлєва , Ірина; Бакуменко, Тетяна; Балла, Людмила; Бикасова, Світлана; Василенко, Олена; Єфименко, Людмила; Капустіна, Олена; Клебанівська Аліна , Аліна; Колосова, Світлана; Оніщук, Тетяна; Осипова, Тетяна; Пєхарєва, Альона; et al. (My University, 2025)
У практичному посібнику подано психолого-педагогічні ситуації та завдання для моніторингу отриманих компетентностей фахівців з дошкільної освіти, здійснення самоконтролю, самооцінки здобувачами освіти. Матеріал цього посібника може бути використано для перевірки та коригування отриманих знань фахівців з дошкільної освіти на основі використання педагогічних ситуацій з професійної діяльності фахівців дошкільної освіти, та практичних завдань з підготовки майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти. Посібник призначений для здобувачів закладів фахової передвищої освіти, викладачів, працівників закладів дошкільної освіти.
Keywords: психолого-педагогічні ситуації; практичний посібник; завдання для моніторингу компетентностей; професійна підготовка; фахівці дошкільної освіти; самоконтроль; самооцінка; педагогічні ситуації; підготовка вихователів; заклади дошкільної освіти; Psychological and pedagogical situations; practical manual; tasks for competency monitoring; professional training; preschool education specialists; self-monitoring; self-assessment; pedagogical situations; teacher training; preschool institutions