Підготовка майбутніх учителів початкових класів до використання квест-технології у професійній діяльності - Зубенко, Катерина (My University, 2024)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні засади підготовки майбутніх учителів початкових класів до використання квест-технології у професійній діяльності. У другій частині, дослідницькій, розкриваються зміст і результати експериментального дослідження перевірки ефективності педагогічних умов підготовки майбутніх учителів початкових класів до використання квест-технології у професійній діяльності. The master's thesis consists of two sections. In the first part, theoretical, the theoretical principles of training future primary school teachers for the use of quest technology in their professional activities are considered. The second part, the research part, reveals the content and results of an experimental study to check the effectiveness of pedagogical conditions for training future primary school teachers to use quest technology in their professional activities
Keywords: квест; освітній квест; квест-технології; веб-квест; використання квест-технології у професійній діяльності; quest; educational quest; quest technologies; web quest; use of quest technology in professional activities