РЕФЛЕКСІЯ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ЯК КОМПОНЕНТ УСПІШНОГО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ - Корсікова, Катерина (My University, 2018)
У статті розглядається педагогічна рефлексія як одна з умов удалого проходження педагогічної практики та важливий елемент професіограми вчителя. У статті виокремлюється педагогічна практика як невід’ємний важливий складник змісту педагогічної освіти. Проводиться аналіз педагогічної рефлексії як умови успішного проходження педагогічної практики студентами та доводиться її значення щодо розвитку особистості сучасного педагога.
Корсікова К. Г. Рефлексія майбутніх педагогів як компонент успішного проходження педагогічної практики / К. Г. Корсікова // Педагогічні науки : зб. наук. праць / Херсон. держ. у-т. – Херсон, 2018. – Вип. LXXXII. – С. 159–163.
Keywords: рефлексія, педагогічна рефлексія, вчитель, педагогічна практика, професіограма вчителя, якості вчителя; reflection, reflection teacher, teacher, teaching practice, professiogram teacher, teacher`s quality; рефлексия, педагогическая рефлексия, учитель, педагогическая практика, профессиограмма учителя, качества учителя