Комп’ютерні мережі, інтернет-технології - Русскін, Володимир; Хміль, Наталія (My University, 2021)
Курс лекцій розроблено та структуровано відповідно до розділів робочої програми освітнього компонента «Комп’ютерні мережі, інтернет-технології». У матеріалі лекцій розглянуто апаратні та логічні принципи побудови мереж, функції протоколів, сучасні технології локальних і глобальних мереж; уміщено відомості про мережу Internet і сервіси, які надаються користувачеві; описано принципи створення особистих Web-сторінок. У виданні міститься необхідний теоретичний матеріал для організації практичних і самостійних робіт здобувачів вищої освіти. Кожна тема представлена стислим і систематизованим викладом основних теоретичних положень, містить перелік запитань, що є обов’язковими для вивчення і підсумкового контролю знань. Навчальне видання рекомендоване здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми Середня освіта (Інформатика).
Комп’ютерні мережі, інтернет-технології : курс лекцій / укладачі : В. М. Русскін, Н. А Хміль ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2021. – 120 c.
Keywords: здобувачі вищої освіти, технології локальних і глобальних мереж, інтернет-технології; students of higher education, technologies of local and global networks, Internet technologies