Роль музично-ритмічних рухів у розвитку дітей старшого дошкільного віку. - Дорош, Тетяна; Дорошенко, В. (My University, 2020)
У статті розкривається роль музично-ритмічних рухів під час музичних заняттях із дітьми старшого дошкільного віку. Студенткою напряму підготовки «Музичне мистецтво» наводиться приклад власного практичного заняття з вихованцями, які позитивно налаштовуються на процес навчання, привчаються концентрувати увагу на красі відтворення музично-ритмічних рухів. Обґрунтовується необхідність залучення дітей до цього процесу, у результаті яких відбувається гармонійний розвиток кожної особистості.
Дорош Т. Л. Роль музично-ритмічних рухів у розвитку дітей старшого дошкільного віку / Т. Л. Дорош, В. В. Дорошенко // Perspectives of World Science and Education : the 8th International scientific and practical conference (Osaka, 22-24 april 2020 р.). – Osaka, Japan : CPN Publishing Group, 2020. – P. 410–416.
Keywords: музично-ритмічні рухи, діти старшого дошкільного віку, музичні заняття