Написання кваліфікаційних (магістерських) робіт - Бельмаз, Ярослава; Осова, Ольга; Пікалова, Анна (My University, 2023)
Методичні настанови розроблені відповідно до Положення “Про випускну кваліфікаційну роботу здобувачів вищої освіти Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради”. Методичні настанови висвітлюють загальні положення науково-дослідної роботи здобувачів освіти, основні етапи роботи над дослідженням, структуру та оформлення кваліфікаційної (магістерської) роботи, критерії її оцінювання. У методичній праці описується метамова та стиль наукового дослідження. У додатках представленні зразки вступу, висновків, змісту, анотації, оформлення списку використаних джерел та супровідних документів до магістерської роботи. Методичні настанови стануть у нагоді як керівникам кваліфікаційних (магістерських) робіт, так і здобувачам освіти спеціальності Середня освіта (Мова та зарубіжна література (англійська)) The methodological guidelines are developed in accordance with the Regulations "On the Final Qualification Work of Higher Education Applicants of the Municipal Establishment "Kharkiv Humanitarian and Pedagogical Academy" of the Kharkiv Regional Council". The methodological guidelines cover the general provisions of the research work of students, the main stages of research, the structure and design of the qualification (master's) thesis, and the criteria for its evaluation. The methodological work describes the meta-language and style of scientific research. The appendices contain samples of introduction, conclusions, table of contents, abstract, bibliography and supporting documents for a master's thesis. The methodological guidelines will be useful for both supervisors of qualification (master's) works and students majoring in Secondary Education (Language and Foreign Literature (English))
Написання кваліфікаційних (магістерських) робіт : метод. настанови для здобувачів освіти спеціальності Середня освіта (Мова та зарубіжна література (англійська), освітній рівень «магістр» / уклад. : Я. М. Бельмаз, О. О. Осова. А. О. Пікалова ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2023. – 119 с.
Keywords: вища освіта, якість освіти, англійська мова, застосування англійської мови, навчання, викладання, дослідження; higher education, quality of education, English language, use of English, learning, teaching, research