Перспективи розвитку дистанційної освіти в Україні - Петриченко, Лариса (My University, 2022)
Обгрунтовано важливість і необхідність використання в майбутньому дистанційної освіти відповідно до викликів сьогодення. Проаналізовано використання світового досвіду, поєднання передових технологій дистанційної освіти та методів класичних форм навчання в Україні
Петриченко Л. О. Перспективи розвитку дистанційної освіти в Україні / Л. О. Петриченко // Підвищення якості національної освіти у контексті викликів сьогодення : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (м. Харків 26 травня 2022 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Петров В. В., 2022. – С. 201–204 с.
Keywords: дистанційна освіта, методика дистанційного навчання, система освіти, технології дистанційної освіти; distance education, method of distance education, education system, technologies of distance education