Тлумачення поняття «інтерес» у різних науках. - Фоменко, Лариса (My University, 2017)
У статті на основі змістовно-термінологічного аналізу інформаційно-довідкової літератури розглянуто різні підходи до тлумачення поняття «інтерес», висвітлено філософський, соціологічний, педагогічний і психологічний аспекти досліджуваного поняття.
Фоменко Л. М. Тлумачення поняття «інтерес» у різних науках / Л. М. Фоменко // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали ХХІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Переяслав-Хмельницький, 31 січня 2017 р.). – Переяслав-Хмельницький держ пед. ун-т ім. Григорія Сковороди, 2017. – Вип. 21. – С. 403–406.
Keywords: інтерес, спрямованість, потреби, особистість, діяльність; interest, focus, need, individual, activity; интерес, направленность, потребности, личность, деятельность