Негативний вплив інформаційної пропаганди та захист від неї під час війни - Клєба, Анна; Іванова, Діана (My University, 2022)
У роботі розглянуто проблеми суспільства в умовах інформаційної війни. Висвітлені основні загрози та способи маніпулювання, дезінформування суспільства. Виділенні основні цілі, методи і засоби війни інформацією. Наведені фактори та недоліки інформаційного простору держави, які впливають на інформаційну пропаганду. Розглянуто основні аспекти інформаційних воєн, описано пріоритетні напрями та важливі кроки органів влади в галузі державної інформаційної політики
Клєба А. І. Негативний вплив інформаційної пропаганди та захист від неї під час війни / А. І. Клєба, Д. Іванова // Інформаційна безпека та інформаційні технології : збірник тез доповідей ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (Львів, 30 листопада 2022 р.). – Львів : Растр-7, 2022. – С. 20–23
Keywords: інформаційна безпека держави, національний інформаційний простір; мета, методи і засоби інформаційної війни; інформаційні загрози; інформаційно-психологічний вплив; інформаційні ресурси; information security of the state, national information space; purpose, methods and means of information warfare; information threats; informational and psychological influence; information resources