Теоретико-методологічні засади педагогічної концепції едукації майбутніх учителів в умовах діджиталізації освіти - Прокопенко, Альона (My University, 2023)
Роботу присвячено проблемі розробки педагогічної концепції едукації майбутніх учителів в умовах діджиталізації освіти. Об‘єкт дослідження – процес едукації майбутніх учителів. Предмет дослідження – теорія й методологія педагогічної концепції едукації майбутніх учителів в умовах діджиталізації освіти. Мета дослідження полягає в обґрунтуванні теоретико-методологічних засад, розробці та експериментальній перевірці ефективності впровадження педагогічної концепції едукації майбутніх учителів в умовах діджиталізації освіти. The work is devoted to the problem of developing a pedagogical concept of educating future teachers in the conditions of digitalization of education. The object of research is the process of education of future teachers. The subject of the study is the theory and methodology of the pedagogical concept of educating future teachers in the conditions of digitalization of education. The purpose of the research is to substantiate the theoretical and methodological principles, develop and experimentally check the effectiveness of the implementation of the pedagogical concept of educating future teachers in the conditions of digitalization of education.
Прокопенко А. О. Теоретико-методологічні засади педагогічної концепції едукації майбутніх учителів в умовах діджиталізації освіти : дис. ... д-ра пед. наук : 13.00.04 / Прокопенко Альона Олександрівна ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради ; Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». – Харків, 2023. – 703 с.
Keywords: педагогічна концепція, едукації, діджиталізації, управління, майбутні учителі; pedagogical concept, education, digitalization, management, future teachers