Дидактичні матеріали для самостійної роботи з англійської мови - Бєлкіна, Лариса; Носач, Оксана (My University, 2020)
Мета даного видання – сприяти підвищенню ефективності підготовки майбутніх фахівців до складання іспиту з навчальної дисципліни «Практичний курс англійської мови» та комплексного державного кваліфікаційного іспиту «Англійської мова з методикою навчання». Дидактичні матеріали складаються з трьох розділів: читання, граматика та письмо, а також містять список орієнтовних тем з говоріння. Усі розділи згруповані відповідно до тематики комунікативного курсу «Практичний курс іноземної мови» для здобувачів освіти освітнього ступеню бакалавр та молодший бакалавр. Відібрані матеріали сприяють підвищенню мотивації та залученню здобувачів освіти до ефективного вивчення іноземної мови, активізують розумову діяльність здобувачів освіти, мають значну методичну, практичну та виховну цінність в процесі вивчення англійської мови. Завдяки актуальності тематики навчальний процес стає цікавішим, оскільки зміст текстів стимулює емоційний розвиток особистості, активізує мовленнєву діяльність студентів. Збірник розрахований на здобувачів освіти освітнього ступеню бакалавр, студентів старших курсів освітнього ступеню молодший бакалавр, вчителів та викладачів педагогічних навчальних закладів
Дидактичні матеріали для самостійної роботи з англійської мови : уклад. : Л. В. Бєлкіна, О. О. Носач; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради– Харків, 2020. –135с.
Keywords: англійська мова, читання, граматика, письмо, теми з говоріння, мовленнєва діяльність студентів; English language, reading, grammar, writing, speaking topics, students' speech activity; английский язык, чтение, грамматика, письмо, темы с говорения, речевая деятельность студентов