ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНОГО СМАКУ В МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ЗАСОБАМИ РЕГІОНАЛЬНОЇ КУЛЬТУРНО-ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ - Блудова, Юлія (My University, 2015)
У статті розглянуті теоретичні основи формування художньо-естетичного смаку дітей молодшого шкільного віку та вплив регіональної культурно-історичної спадщини на естетичне виховання школярів.
Блудова Ю. О. Формування художньо-естетичного смаку в молодших школярів засобами регіональної культурно-історичної спадщини / Ю. О. Блудова //. Наукові записки кафедри педагогіки: зб. наук. праць / Харків. нац. ун-т імені В. Н. Каразіна. – Харків, 2015. – Вип. ХХХVІІІ. – С. 66–73.
Keywords: художньо-естетичний смак, культурно-історична спадщина, естетичне виховання школярів; artistic and aesthetic taste, cultural and historical heritage, aesthetic education students; художественно-эстетический вкус, культурно-историческое наследие, эстетическое воспитание школьников