Зміна показників координаційних здібностей студентів під впливом занять баскетболом. - Дуга, Альона (My University, 2020)
Актуальність теми дослідження полягає в необхідності пошуку сучасних шляхів підвищення рівня розвитку фізичної підготовленості студентів і, зокрема, рівню розвитку координаційних здібностей. В роботі розглядається вплив занять баскетболом, тобто занять з підвищення спортивної майстерності, на рівень розвитку координаційних здібностей студентів факультету фізичного виховання та мистецтв.
Дуга А. С. Зміна показників координаційних здібностей студентів під впливом занять баскетболом : магістерська робота зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт / А. С. Дуга ; наук. кер. Людмила Шестерова. – Харків, 2020.
Keywords: заняття з баскетболу, студенти, координаційні здібності