Coroneologisms – COVID-19 Language Changes - Bakhmat, Liudmyla; Panchenko, Violetta; Tupytsia, Alina (My University, 2021)
Мета дослідження полягає в обгрунтуванні змісту іншомовної компетентності академічного письма в освітній складовій програми підготовки докторів філософії у галузі педагогічних наук та представити вітчизняний досвід її реалізац
Bakhmat L. Coroneologisms – COVID-19 Language Changes / L. Bakhmat, V. Panchenko, A Tupytsia // Від науки до практики: науково-методичні аспекти якості освіти : матеріали Pегіон. наук.-практ. конф.(м. Харків, 29 квітня 2021 р.). – Харків, 2021. – С. 34–36.
Keywords: короналогізм, неологізм, пандемія, коронавірус, Covid; coroneоlogism, neologism, pandemic, coronavirus, Covid; короналогизм, неологизм, пандемия, коронавирус,Covid