Соціальна профілактика торгівлі людьми серед студентської молоді у закладах вищої освіти. - Кулава, Катерина (My University, 2023)
Дисертація присвячена проблемі соціальної профілактики торгівлі людьми серед студентської молоді у закладах вищої освіти. Актуальність дослідження зумовлена тим, що протягом останніх дев’яти років від початку збройного конфлікту країни-агресора проти України, велика частка українців, а серед них питому вагу складає студентська молодь, залишила межі України з метою пошуку прихистку, кращого життя, навчання, перспектив, маючи при цьому різні цілі та власну мету. Соціальна профілактика торгівлі людьми залишається актуальною проблемою сьогодення і потребує розв’язання засобами соціальної роботи. The research is focused on the problem of social prevention of human trafficking among student youth in institutions of higher education. The relevance of the research is determined by the fact that during the last nine years since the beginning of the armed conflict of the aggressor country against Ukraine, a huge number of Ukrainians, with a significant part of student youth among them, left Ukraine in order to find a shelter, better life, study prospects, still having different personal goals and objectives. Social prevention of human trafficking remains an urgent problem today and needs solving by means of social work.
Кулава К.О. Соціальна профілактика торгівлі людьми серед студентської молоді у закладах вищої освіти : дис. ... д-ра філософії : 231 Соціальна робота / К.О. Кулава ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. - Харків, 2023. - 264 с.
Keywords: профілактика, соціальна профілактика торгівля людьми, превенція, студентська молодь, заклади вищої освіти, соціально- педагогічна технологія.; human trafficking, institutions of higher education, prevention, social prevention, socio-pedagogical techNology, student youth