Шляхи корекційної роботи з відкритою ринолалією у дітей - Самойлова, Ірина; Мартянова, Тетяна; Немченко, Яна (My University, 2020)
У статті показані принципи роботи з дітьми які мають ринолалію, шляхи її усунення. Встановлені принципи корекційного впливу на дитину. Показано важливість індивідуальних та підгрупових занять, їх завдання. Розкрито ряд факторів, які впливають на ефективність логопедичного впливу
Самойлова І. Шляхи корекційної роботи з відкритою ринолалією у дітей / І. Самойлова, Т. Мартянова, Я. Немченко // Perspectives of world science and education : the 6th International scientific and practical conference (Osaka , 26-28 february 2020). – Osaka, Japan : CPN Publishing Group, 2020. – Р. 744–749.
Keywords: ринолалія, порушення, корекційна робота, оральний праксис, фонематичне сприйняття, мовленнєве дихання